EN
Mistä löytää moderni puutarhaleikkipaikka
17 / Katso: 115

Moderni leikkipuisto mahdollistaa rajoittamattoman ja turvallisen hauskanpidon ulkoilmassa kaiken ikäisille lapsille, mutta myös nuorille.

Hauskuus keinuissa ja kaikilla leikkikentälle sijoitetuilla laitteilla, varsinkin työtovereiden seurassa, on loistava tapa viettää vapaa-aikaa ja samalla tukee nuoren psykofyysistä kehitystä.


2


Lasten leikkikenttiä voimme tavata koulujen ja päiväkotien lisäksi puistoissa ja kotipuutarhoissa, sillä on jo pitkään tiedetty, että ikätovereiden kanssa leikkiminen ulkoilmassa mahdollistaa lapsen paremman sosiaalisen ja motorisen kehityksen, kehittää sitä luovuutta ja muotoilutaitoa.


3


Valmistajan leikkikenttiä suunniteltaessa sen on kuitenkin huolehdittava paitsi houkuttelevista ja värikkäistä varusteista myös varusteiden luotettavuudesta. Siksi on niin tärkeää valita paikka, jossa lapset leikkivät, oli se sitten kaupunkipuisto tai kotipuutarhan sertifioidut leikkipaikat. 

puutarha leikkipaikka Feiyou-yritykset antavat sinun pelata turvallisesti ulkona tämän leikkipaikan luovien mielenkiintoisten ja toimivien laitteiden ansiosta.

Ole hyvä ja poistu
viesti

Puh / WhatsApp / WeChat:

puh: +86-13566236059

Sähköposti:

[sähköposti suojattu]

Ottaa yhteyttä:

Tony Zhang

WeChat

Tuotteet

projekti

Uutta

Kuumat kategoriat

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti Palvelut Co, Ltd
IT -tuki Tuki
Seuraa meitä
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd, injnet - Blogi | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot
Etusivu
Tuotteet
E-Mail
Ota yhteyttä
Skannaa koodi
ylin