EN
Asiat on otettava huomioon, kun lapsesi ovat leikkikentällä
17 / Katso: 173

1


2


Lasten vieminen puistoon edellyttää, että vanhemmat tai huoltajat tarkkailevat ympäröivää aluetta. Tämä sisältäisi mainoksen vakauden leikkipuisto, maanpinnan kunnossapidosta ja siitä, näyttääkö jokin vanhentuneelta. Vanhemmat ovat luotettava resurssi, joka auttaa puiston ylläpitäjiä löytämään ongelmia ja auttaa heitä korjaamaan ja parantamaan puiston laatua leikkivälineitä ja muut takapihan leikkisetit. Nämä asiat on otettava huomioon, kun lapsesi leikkivät puutarhassa.


1. Ole varovainen minne astut

Kun lapsesi leikkivät puistossa, he katsovat mihin astuvat välttääkseen putoamisen tai kompastumisen. Juuri ennen leikkimäisiä liukumäkiä tarkasta, onko ympäröivältä alueelta näkyviä esteitä tai jakajia, joita voit osoittaa lapsillesi.


2. Ole tietoinen ympäristöstäsi

Kiinnitä huomiota lapsiisi ja heidän ympäristöönsä. Tämä taas näyttää itsestään selvältä, mutta on helppo tarttua rentoutumiseen, lukemiseen tai puhelimen selailuun lasten leikkiessä lelulaitteiden lähellä. 


3. Noudata kylttejä ja turvallisuussääntöjä

Opeta lapsillesi merkkejä ja auta heitä noudattamaan ohjeita. Vanhempana sinun on oltava tietoinen kaikista turvallisuussäännöistä ja varmistettava, etteivät lapsesi joudu mihinkään vaaraan. Tee myös omat turvallisuussäännöt lapsillesi ja tee niistä tietoinen.

Ole hyvä ja poistu
viesti

Puh / WhatsApp / WeChat:

puh: +86-13566236059

Sähköposti:

[sähköposti suojattu]

Ottaa yhteyttä:

Tony Zhang

WeChat

Tuotteet

projekti

Uutta

Kuumat kategoriat

-

-

Zhejiang Feiyou Kangti Palvelut Co, Ltd
IT -tuki Tuki
Seuraa meitä
Copyright© 2022 Zhejiang Feiyou Kangti Facilities Co.,Ltd, injnet - Blogi | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot
Etusivu
Tuotteet
E-Mail
Ota yhteyttä
Skannaa koodi
ylin